Grond of pand aanbieden

Als vastgoedontwikkelaar is Gimmo Vastgoed steeds op zoek naar interessante locaties en panden om een nieuwe invulling te kunnen geven. Steeds wordt er op zoek gegaan naar een kwalitatieve invulling die zich leent tot de specifieke locatie en de sterk punten hiervan accentueert en versterkt.

UW EIGENDOM VERKOPEN

Wij kopen (afbraak)panden, leegstaande gebouwen, (ingesloten) gronden, verlaten sites ... Bent u (mede-)eigenaar van één of meerdere van de hierboven vermelde onroerende goederen? Laat het ons gerust weten en stel zeker uw eigendom voor. Wij bekijken graag de diverse mogelijkheden van uw perceel of eigendom in alle discretie.

Wij kopen zelf

Hoewel andere constructies mogelijk zijn, kopen wij in eerste instantie zelf. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen en kan u sneller beschikken over uw geld.

Jarenlange ervaring

Door onze expertise bent U zeker van een correcte en marktconforme prijs. Elke lead wordt zorgvuldig onderzocht om tot een kwalitatieve en haalbare invulling te komen.

Persoonlijk en discreet

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgt bent. Hierbij dragen wij discretie hoog in het vaandel.